Als het bijzonder mag zijn

En dat zeggen we niet voor niets! Midden in het Overijsselse Vechtdal in een bosrijke omgeving bij het dorp Dalfsen ligt Auberge 't Asje. De landelijke sfeer vindt u niet alleen terug in de mooie omgeving, maar ook in het restaurant zelf. Op 10 minuten rijden van A28  bij Zwolle ligt Auberge 't Asje, een authentieke auberge omgetoverd tot een magische locatie en restaurant.

Uw gastvrouw Lianne Buitenhuis verwelkomt u graag rondom het grote fornuis middenin het restaurant onder het karakteristieke balkenplafond. Maar natuurlijk ook zomers buiten op ons terras. Naast uw maître staat ook de chef kok en de gastvrije bediening garant voor een geslaagd bezoek.

Het verzorgen van diners, familiebrunches, trouwfeesten, barbecues, bruiloften, vergaderingen, recepties en feestavonden is onze specialiteit.

Uw wensen maken wij graag voor u op maat. Bel, mail of kom gerust langs en informeer naar de mogelijkheden of vraag om een vrijblijvende offerte.

Kiest u voor Auberge 't Asje dan kiest u voor een 
schitterende locatie en een optimale service!

 

Share |

 

Over ons

Het verzorgen van diners, familiebrunches, lunches, barbecuen, bruiloften, vergaderingen, recepties en feestavonden is onze specialiteit. 

Openingstijden 

Maandag : gesloten
Dinsdag : gesloten
Woensdag : vanaf 16:00 uur
Donderdag : vanaf 16:00 uur
Vrijdag : vanaf 16:00 uur
Zaterdag : vanaf 16:00 uur
Zondag : vanaf 12:00 uur

 

 

Contact

Haersolteweg 15
7722SE  Dalfsen
Tel: 0529 - 43 11 81
Fax: 084 - 866 96 23
E-mail: info@auberge-asje.nl
Twitter: @aubergetasje